MOMENTO BOUTIQUE | Momento Weddings | галерия
 
en      
моменто | контакти |

Сватбена агенция Моменто – Варна – сватба, сватбени агенции, организиране на сватбено тържество, булка, сватбени рокли, парти,рожден ден,абитуриенски бал, тим билдинг, конференции, семинари, декорация, годишнини

2008 © Сватбена агенция Моменто - Варна, Уеб дизайн Informano

партньори

 

  "Моменто" беше една мечта,

която превърнахме в реалност!

Агенция за организиране на специални събития "Моменто" е създадена през 2008г.. Имахме мечта да създаваме красота и с нея да правим хората щастливи. Нашата мечта се осъществи, сега е ред да осъществим Вашата мечта!

Създадохме "Моменто", за да имаме възможност да Ви предложим цялостно организиране и координиране на Вашите специални събития – лични и професионални.

Екипът ни е сформиран от специалисти в различни области, които работейки съвместно могат да осигурят отлична организация на всички аспекти от събитието, което ви предстои.

Ние сме безкомпромисни в изискванията си към всеки детайл в подготовката и към всеки подизпълнител, с когото си сътрудничим.

Нашата цел е да работим гъвкаво за нашите клиенти, независимо от мащаба и сложността на събитието.
Ние ще организираме вашата сватба , рожден ден , юбилей или фирмено събитие по начина, по който Вие си го представяте, но с идеите и опита, които ние притежаваме.

За да реализирате идеите си -
доверете се на професионалистите!

За да осъществите мечтите си -
заповядайте при нас!

 Моменто